För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 4
T65AL40LOVE
My Love 40 mm
40 mm hänglås av aluminium med hjärtanmotiv tryckt i slitstarkt plastmaterial. Skyddar mot repor och slitage på både låset och underlaget där låset hänger. Säljs osorterade styckvis eller i hel ask om 6 st lås, 2 olika motiv. Ämnen som passar till låsen är Abus originalämne: Ä65/40-45N.
T65AL40ISSET
MySport ishockey display
40 mm hänglås av aluminium med motiv tryckt i slitstarkt plastmaterial. Skyddar mot repor och slitage på både låset och underlaget där låset hänger. 12 st Ishockeylås i ett säljande ställ att ställa fram. Ämnen som passar till låsen är Abus originalämne: Ä65/40-45N.
T65AL40MIX
Mylock 40 mm
40 mm hänglås i aluminium med ett kraftigt vinylhölje med skrivyta. perfekt för inviduell märkning av garderober, skåp, verktygslådor etc. Säljs endast i boxar om 6 st i blandade färger, vit, gul, blå, lila, röd och svart.
T65AL/40ECO
Abus Mylock ECO
Helt ECOlogiskt 40 mm, ABUS 54275,  hänglås i aluminium med ett kraftigt vinylhölje med skrivyta. Produkt och förpackning i PVC-fria återvinningsbara material. Säljs styckvis blisterförpackade eller i hel ask om 6 st lås, 2 st nycklar per lås ingår.
Start > -- SORTIMENT -- > Abus > Hänglås > Mylock serien
Annonser