För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 54
Visa per sida102040alla
Sida 1 av 6
0KPH-1311
Retractor i6, i6s med fodral 77-53216

Mobilskal med upprullningsfunktion i kevlarlina för iPhone 6 & iPhone 6s. Bältesklämman är roterbar i 180 grader i båda riktningarna så att telefonen kan sitta på höften i antingen horisontellt eller vertikalt läge. Den inbyggda spärrfunktionen i rullen låser linan till önskad längd när telefonen är i bruk, så att rullen inte drar in telefonen. Levereras i ett kit av både mobilskal, som kan användas enbart, och bältesklämman med upprullningsfunktion.

0KPH-1411
Retractor i6+,i6s+ med fodral 77-53218

Mobilskal med upprullningsfunktion i kevlarlina för iPhone 6plus & iPhone 6s plus. Bältesklämman är roterbar i 180 grader i båda riktningarna så att telefonen kan sitta på höften i antingen horisontellt eller vertikalt läge. Den inbyggda spärrfunktionen i rullen låser linan till önskad längd när telefonen är i bruk, så att rullen inte drar in telefonen. Levereras i ett kit av både mobilskal, som kan användas enbart, och bältesklämman med upprullningsfunktion.

0KPH-1511
Retractor i7 med fodral 77-54016

Mobilskal med upprullningsfunktion i kevlarlina för iPhone 7. Bältesklämman är roterbar i 180 grader i båda riktningarna så att telefonen kan sitta på höften i antingen horisontellt eller vertikalt läge. Den inbyggda spärrfunktionen i rullen låser linan till önskad längd när telefonen är i bruk, så att rullen inte drar in telefonen. Levereras i ett kit av både mobilskal, som kan användas enbart, och bältesklämman med upprullningsfunktion.

0KPH-1611
Retractor i7+ med fodral 77-54018

Mobilskal med upprullningsfunktion i kevlarlina för iPhone 7 plus. Bältesklämman är roterbar i 180 grader i båda riktningarna så att telefonen kan sitta på höften i antingen horisontellt eller vertikalt läge. Den inbyggda spärrfunktionen i rullen låser linan till önskad längd när telefonen är i bruk, så att rullen inte drar in telefonen. Levereras i ett kit av både mobilskal, som kan användas enbart, och bältesklämman med upprullningsfunktion.

0KR2-4A11
Ratch-It Key-Bak med karbinhake
Kvalitéts key-bak från USA med 90 cm kevlarlina och karbinhake för upp till ca 22 st nycklar. Denna modell har RATCH-IT-LOCK SYSTEM, dvs stopp var 10 cm för maximal bekvämlighet. Levereras styckvis i blisterpack.
0KR2-4A21
Ratch-It Key-Bak med Clip
Kvalitéts key-bak från USA med 90 cm kevlarlina och clips för upp till ca 22 st nycklar. Denna modell har RATCH-IT-LOCK SYSTEM, dvs stopp var 10 cm för maximal bekvämlighet. Levereras styckvis i blisterpack.
0KR2-5A11
Ratch-It Key-Bak med karbinhake
Kvalitéts key-bak från USA med 71 cm kevlarlina och karbinhake för upp till ca 40 st nycklar. Denna modell har RATCH-IT-LOCK SYSTEM, dvs stopp var 10 cm för maximal bekvämlighet. Levereras styckvis i blisterpack.
0KR2-5A21
Ratch-It Key-Bak med Clip
Kvalitéts key-bak från USA med 71 cm kevlarlina och clip för upp till ca 40 st nycklar. Denna modell har RATCH-IT-LOCK SYSTEM, dvs stopp var 10 cm för maximal bekvämlighet. Levereras styckvis i blisterpack.
0KB1-0A21
Key-Bak Sidekick
Kvalitets Key-Bak med stark kevlarlina för id-korthållare samt nycklar. Kraftig karbinhake. Klarar upp till 5 nycklar. Levereras styckvis i blisterförpackning eller om 12 st i en låda.
0600-007
Key-Bak
Rostfritt tillbehör för dina nycklar, Secure-a-key håller nycklarna säkert men ändå lättillgängligt. Fästes lätt med bältes clip. Levereras styckvis i blisterförpackning, eller i hel kartong om 12 st.
Sida 1 av 6
Start > -- SORTIMENT -- > Nyckeltillbehör > Nyckel JoJo & Key-Bak > Key-Bak USA
Annonser