För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 4
H901
Hasp Anchor 901 HÖ

Mycket kraftig, svensktillverkat, beslag godkänt i Klass 3 för högerhängd dörr. Skyddar hänglåsbygeln mot klippning. Hela haspen är tillverkad i pulverlackat härdat stål. Monteringskitt med skruvar, muttrar och brickor ingår. Passar hänglås med bygel upp till Ø15 mm, 130 x 78 mm.

Levereras styckvis.

 

H903
Hasp Anchor 903 VÄ

Mycket kraftig, svensktillverkat, beslag godkänt i Klass 3 för vänsterhängd dörr. Skyddar hänglåsbygeln mot klippning. Hela haspen är tillverkad i pulverlackat härdat stål. Monteringskitt med skruvar, muttrar och brickor ingår. Passar hänglås med bygel upp till Ø15 mm, 130 x 78 mm.

Levereras styckvis.

H950
Hasp Anchor 950 Grade 4

En mycket kraftig hasp, testad och godkänd enligt EN 12320 grade 4 (CEN 4). Hela haspen är tillverkad i pulverlackat härdat stål. Konstruerad med ledat överfall med dold skruvfastsättning. Monteringskitt med skruvar, muttrar, brickor och borr ingår. Passar hänglås med bygel upp till Ø14 mm, 230 x 75 mm.

Levereras styckvis.

2150213
Väggfäste med kedja 8mm

Eftermonteringsbar hänglåskedja som används för att förhindra att hänglåset tappas i marken eller tas med av användaren. Består av tre delar: väggfäste, kedja och bygelfäste.

Används till förankring av hänglåskedja på vägg eller balk. Väggfästet har fyrkantshål anpassade för M5 vagnsbult. Fästet monteras enkelt på hänglåsets bygel med hjälp av en nit och kan efter montering inte demonteras igen.

 

Start > -- SORTIMENT -- > Låsprodukter > Hänglås > Anchor > Anchor Hasp
Annonser