För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 15
Visa per sida10alla
Sida 1 av 2
802-2B25OV
Anchor Kl.2 Oval STD bygel

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med standardbygel, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B25SLOV
Anchor Kl.2 Oval STD självlåsande

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med standardbygel, självlåsande, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B25WP
Anchor Kl.2 Oval STD väderskyddad

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med standardbygel med väderskydd, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Dessa lås har även en o-ringstätning runt byglarna för maximalt skydd. Detta gäller även kulföraren inne i låset. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B60OV
Anchor Kl.2 Oval 60 mm bygel

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med hög bygel 60 mm, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B60SLOV
Anchor Kl.2 Oval 60 mm självlåsande

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med hög bygel 60 mm, självlåsande, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B60WP
Anchor Kl.2 Oval 60 mm väderskyddad

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med hög bygel 60 mm med väderskydd, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B110OV
Anchor Kl.2 Oval 110 mm bygel

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med hög bygel 110 mm, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B110SLOV
Anchor Kl.2 Oval 110 mm självlåsande

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med hög bygel 110 mm, självlåsande, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B110WP
Anchor Kl.2 Oval 110 mm väderskyddad

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med hög bygel 110 mm med väderskydd, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Dessa lås har även en o-ringstätning runt byglarna för maximalt skydd. Detta gäller även kulföraren inne i låset. Designat för montering av ovalcylinder. Levereras styckvis.

802-2B25
Anchor Kl.2 Snowman STD bygel

Ett kraftigt Klass 2 hänglås med standardbygel, tillverkat i kromad mässing, lämpligt för låsning av källare, vindskontor, fönster och dyl. Designat för montering av snowmancylinder. Levereras styckvis.

Sida 1 av 2
Start > -- SORTIMENT -- > Anchor > Anchor Klass 2
Annonser