För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 6
840-4B27
Anchor Kl.4 Oval STD bygel

Ett kraftigt Klass 4 hänglås med standardbygel tillverkat i härdat stål, lämpligt för låsning av containers, lagerlokaler, grindar och dyl. Designat för ovalcylindrar som skyddas av en 5 mm tjock härdad täckbricka. Levereras styckvis.

840-4LB27L
Anchor Kl.4 Oval STD löstagbar

Ett kraftigt Klass 4 hänglås med löstagbar standardbygel tillverkat i härdat stål, lämpligt för låsning av containers, lagerlokaler, grindar och dyl. Designat för ovalcylindrar som skyddas av en 5 mm tjock härdad täckbricka. Levereras styckvis.

840-4B27WP
Anchor Kl.4 Oval STD väderskyddad

Ett kraftigt Klass 4 hänglås med standardbygel och väderskydd, tillverkat i härdat stål, lämpligt för låsning av containers, lagerlokaler, grindar och dyl. Dessa lås har även en o-ringstätning runt byglarna för maximalt skydd. Detta gäller även kulföraren inne i låset. Designat för ovalcylindrar som skyddas av en 5 mm tjock härdad täckbricka. Levereras styckvis.

840-4B50
Anchor Kl.4 Oval 50 mm bygel

Ett kraftigt Klass 4 hänglås med hög bygel 50 mm tillverkat i härdat stål, lämpligt för låsning av containers, lagerlokaler, grindar och dyl. Designat för ovalcylindrar som skyddas av en 5 mm tjock härdad täckbricka. Levereras styckvis.

840-4LB50L
Anchor Kl.4 Oval 50 mm löstagbar

Ett kraftigt Klass 4 hänglås med löstagbar hög bygel 50 mm tillverkat i härdat stål, lämpligt för låsning av containers, lagerlokaler, grindar och dyl. Designat för ovalcylindrar som skyddas av en 5 mm tjock härdad täckbricka. Levereras styckvis.

840-4B50WP
Anchor Kl.4 Oval 50 mm väderskyddad

Ett kraftigt Klass 4 hänglås med hög bygel 50 mm och väderskydd, tillverkat i härdat stål, lämpligt för låsning av containers, lagerlokaler, grindar och dyl. Dessa lås har även en o-ringstätning runt byglarna för maximalt skydd. Detta gäller även kulföraren inne i låset. Designat för ovalcylindrar som skyddas av en 5 mm tjock härdad täckbricka. Levereras styckvis.

Start > -- SORTIMENT -- > Låsprodukter > Hänglås > Anchor > Anchor Klass 4
Annonser