För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 4
SMARTPRO
Smart Pro Vehicle key programmer

Smart Pro är nya generationen bilnyckelprogrammerare som erbjuder snabbare, enklare och mer överskådlig programmering med sin tydliga grafik på den heltäckande touchskärmen. Programvaran drivs av databasen Info Quest, som innehåller information för över 5000 fordon, fördelat på de flesta bilmärken och bilmodeller över hela världen. Smart Pro är konstruerad med komponenter av hög kvalitet som garanterar hög säkerhet och bästa prestanda i ditt arbete. Det specialanpassade operativsystemet har designats av Advanced Diagnostics som är världsledande inom bilnyckelprogrammering.

D746773ZB
Kit RW4 Plus+ID48

RW4 Plus med M-Box utgör kärnan i Silcas bilnyckelprogram. Med denna maskin positionerar vi oss långt framme i bilnyckelkopiering, och den täcker större delen av marknadens bilar där bilnyckelkopiering är attraktivt. RW4 Plus är lätt att använda och maskinens display instruerar tydligt varje steg genom kopieringsprocessen. Maskinen kompletterad med M-box klarar även ID48 där vi finner många vanligt förkommande bilar från Fiat, Volkswagen och Volvo t ex.

D743213ZB
Transpondermaskin Fast Copy Plus
Uppgraderad transpondermaskin som förutom att kopiera alla TEXAS med Fix & Crypto kod och alla med Crypto cod, nu även klarar av Philips Crypto II, ID46.
D737090ZB
Transponderkit P-Box
Med P-Box kan du kopiera transponders av typen ID46 (Philips Crypto). P-Box kopplas ihop med transpondermaskin RW4 eller FAST COPY. P-Box levereras komplett med kablar, CD-skiva för installation, EHP-grepp, SNOOP m.m
Start > -- SORTIMENT -- > Nyckelmaskiner > Elektroniska > Transpondermaskin
Annonser