För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 7
D841285ZB
Speed

Manuell nyckelmaskin för cylinder, utrustad med fyrsidiga backar. Liten och smidig samtidigt som den är byggd på ett stadigt chassi av gjutjärn.

D832470ZB
Bravo Maxima Widea 2
Halvautomatisk nyckelmaskin med diamantfräs för cylinder och bilnycklar. Tekniskt avancerad med säkerhetsspärr på vaggan, vändbara backar, fjäderbelastad vagga samt kolfiber borste. Maskinen är utrustad med en digital kalibreringsdisplay. Verktygssats medföljer. CE godkänd.
D839423ZB
Nyckelmaskin Bravo W-Max D-12
Halvautomatisk nyckelmaskin med diamantfräs för ASSA´s ny standard nyckel D12. Tekniskt avancerad med säkerhetsspärr på vaggan, vändbara backar som gör att du kan köra cylinder och bilämnen, fjäderbelastad vagga samt kolfiber borste. Maskinen är utrustad med en digital kalibreringsdisplay. Verktygssats medföljer. CE godkänd.
D832440ZB
Bravo Maxima 2
Halvautomatisk nyckelmaskin för cylinder och bilnycklar. Tekniskt avancerad med säkerhetsspärr på vaggan, vändbara backar, fjäderbelastad vagga samt kolfiber borste. Maskinen är utrustad med en digital kalibreringsdisplay. Verktygssats medföljer. CE godkänd.
D832430ZB
Bravo Evolution 2
Halvautomatisk nyckelmaskin för cylinder och bilnycklar. Tekniskt avancerad med micrometer justerbar sökare, säkerhetsspärr på vaggan, vändbara backar, fjäderbelastad vagga. Evolution har även möjligheten att kompletteras till en kodmaskin.
D833000ZB
Red rekord
Halvautomatisk nyckelmaskin i proffsklassen för cylinder och bilämnen. Utrustad med fyrsidiga backar, modern ergonomisk design och chassi i aluminium. Micrometerjusterbar sökare, säkerhetsspärr på vaggan. Verktygssats medföljer. CE godkänd.
D839441ZB
Nyckelmaskin Red rekord D-12
Halvautomatisk nyckelmaskin i proffsklassen för ASSA´s nya standard nyckel D12. Utrustad med fyrsidiga backar som gör att du även kan köra cylinder och bilämnen, modern ergonomisk design och chassi aluminium.Micrometerjusterbar sökare, säkerhetsspärr på vaggan. Verktygssats medföljer. CE godkänd.
Start > -- SORTIMENT -- > Nyckelmaskiner > Manuella > Cylindermaskiner
Annonser