För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 25
Visa per sida1020alla
Sida 1 av 3
GBM2996
Enkelspjut 100 mm GBM Ställ

Enkelkrok för GBM golvställ. Levereras styckvis.

GBM3630
Golvställ 2-sidigt

Häng upp dina produkter på ett smart sätt! Golvställ i metall med två sidor, snurrbart. Du kan även justera höjden på stället så det passar just dig. Krokar köper du separat, GBM3633. Stället har hjul, så det är lätt att flytta, men som du kan låsa när stället är på plats där du vill ha det. Levereras med 2 st toppskyltar, men utan krok och produkter.

GBM3631
Golvställ 3-sidigt

Häng upp dina produkter på ett smart sätt! Golvställ i metall med tre sidor, snurrbart. Du kan även justera höjden på stället så det passar just dig. Krokar köper du separat, GBM3633. Stället har hjul, så det är lätt att flytta, men som du kan låsa när stället är på plats där du vill ha det. Levereras med 3 st toppskyltar, men utan krok och produkter.

GBM3632
Golvställ 4-sidig

Häng upp dina produkter på ett smart sätt! Golvställ i metall med fyra sidor, snurrbart. Du kan även justera höjden på stället så det passar just dig. Krokar köper du separat, GBM3633. Stället har hjul, så det är lätt att flytta, men som du kan låsa när stället är på plats där du vill ha det. Levereras med 4 st toppskyltar, men utan krok och produkter.

GBM3633
Dubbelkrok för GBM ställ

Dubbelkrok för GBM golvställ. Levereras styckvis.

GBM3634
Ställ 1-sidigt diskmodell

Ett litet bordsställ med 6 krokar som passar även den minsta butiken för att exponera till exempel nyckelbrickor. Levereras med en tålig toppskylt i hårdplast, men utan produkter.

 

GBM3635
Roterande ställ 3-sidig, diskmodell

Ett litet bordsställ i snurrmodell med 3-sidor. Stället har 18 krokar som passar även den minsta butiken för att exponera till exempel nyckelbrickor. Levereras med 3 st tåliga toppskyltar i hårdplast, men utan produkter.

GBM3636
Roterande ställ 4-sidig, diskmodell

Ett litet bordsställ i snurrmodell med 4-sidor. Stället har 24 krokar som passar även den minsta butiken för att exponera till exempel nyckelbrickor. Levereras med 4 st tåliga toppskyltar i hårdplast, men utan produkter.

GBM3648
Ställ för Artkey 32-krok

Nytt prisvärt ställ i lackad metall att ställa på disken för att visa upp dina artkeys.

32 st fasta krokar. Levereras utan ämnen.

 

GBM3659
Enkelspjut 60 mm GBM Ställ

Enkelkrok för GBM golvställ. Levereras styckvis.

Sida 1 av 3
Start > -- SORTIMENT -- > Ställ & Inredning > Ställ
Annonser