För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 41
Visa per sida102040alla
Sida 1 av 5
B835ST
Säkerhetssystem startkit
Saftey Redbox startkit innehållande 3 st röda, 3 st gula, 3 st gröna, 3 blå, 3 st orange och 3 st svarta 74/40 lås och 4 st H701 säkerhetsklammer. Allt du behöver för att stänga ute stora maskiner eller apparater med många accesspunkter när underhåll utförs av ett stort antal människor.
C503
Safeflex klammer med wire
Säkerhetsklammer med wire för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 1 m. Efterdragning av wiren är möjlig, även vid låst tillstånd.
C506
Safeflex klammer med wire
Säkerhetsklammer med wire för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 2 m. Efterdragning av wiren är möjlig, även vid låst tillstånd.
C509
Safeflex klammer med wire
Säkerhetsklammer med wire för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 3 m. Efterdragning av wiren är möjlig, även vid låst tillstånd.
C515
Safeflex klammer med wire
Säkerhetsklammer med wire för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 5 m. Efterdragning av wiren är möjlig, även vid låst tillstånd.
C553
Säkerhetsklammer med wire
Säkerhetsklammer med wire med ögla för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 1 m.
C556
Säkerhetsklammer med wire
Säkerhetsklammer med wire med ögla för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 2 m.
C559
Säkerhetsklammer med wire
Säkerhetsklammer med wire med ögla för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 3 m.
C565
Säkerhetsklammer med wire
Säkerhetsklammer med wire med ögla för en att stänga ute obehöriga vid tex underhåll av maskiner eller apparater. Klämman tar upp till 6 st hänglås, wiren är utbytbar och har en längd på 5 m.
E201
Säkerhetskydd strömbrytare
Säkerhetsskydd för enpoliga brytare. Lättanvänd tack vare skruvfunktionen, för en säker fixering. För ett hänglås med max 7 mm bygeltjocklek.
Sida 1 av 5
Start > -- SORTIMENT -- > Abus > Säkerhetssystem
Annonser