För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 6
D848705ZB
Unocode Pro Flat Steel

Uppdaterad datorstyrd nyckelfräsmaskin för cylinder, bil, mc och båtnycklar. Utrustad med optisk läsare. Med en PC och Silca Key Program får du tillgång till mijontals koder.

D847000ZB
Futura Pro

Datastyrd nyckelfräsmaskin som styrs med det inbyggda programmet vilket hanteras på den smidiga 10" touchskärmen. Liten och smidig maskin som fräser och dekodar laserskurna bilnycklar på kod, borrade nycklar på kod och cylindernycklar på kod och kopia.

D835724ZB
Unocode 399 PLUS
Datorstyrd nyckelfräsmaskin för cylinder som är utrustad med optisk läsare och stor tydlig färgskärm. Med en PC och Silca key program ansluten till maskinen får man tillgång till miljontals koder. Utrustad med extra stort magasin, för dig som kör stora serier och FIFO-enhet för att ta hand om frästa nycklar.
D815082ZB
Unocode 299

299 är en datastyrd nyckelfräsmaskin för cylinder, bil, mc och båtnycklar. Med en PC och Silca key program ansluten till maskinen får man tillgång till miljontals koder. 299 kan även användas stand alone. Elektronisk kalibrering. CE godkänd.

D841726ZB-D12
Unocode 199, D12

Unocode 199 Basic är en datastyrd budget nyckelfräsmaskin som både kodar och kopierar cylindernycklar,  bil, mc och båtnycklar. Är utrustad med optisk läsare. Maskinen är snabb och har en låg ljudnivå. Med en PC och Silca key program ansluten till maskinen får man tillgång till miljontals koder. Utrustad med 2 st D12 backar.

D841726ZB
Unocode 199
Unocode 199 Basic är en datastyrd budget nyckelfräsmaskin som både kodar och kopierar cylindernycklar,  bil, mc och båtnycklar .Är utrustad med optisk läsare. Maskinen är snabb och har en låg ljudnivå. Med en PC och Silca key program ansluten till maskinen får man tillgång till miljontals koder.
Start > -- SORTIMENT -- > Nyckelmaskiner > Elektroniska > Cylindermaskiner
Annonser